layanan

  • Free Quotation
    Kutipan Gratis
    Sampeyan bakal diwenehi perwakilan pelanggan profesional sawise Panjaluk kuotasi Gratis dikirim, Sampeyan bakal nampa penawaran gratis sajrone 24 Jam.
  • Quality Inspection
    Inspeksi Kualitas
    Kita mriksa kabeh produk sadurunge dikirim. Yen ana masalah kualitas, kita negosiasi karo para pemasok, sampeyan bakal makarya karo pabrik kanggo ngatasi masalah sadurunge produk ninggalake China.
  • Delivered To Your Doorstep
    Dikirim ing ngarep lawang sampeyan
    Sawise inspeksi produk, kita bakal ngatur pengiriman saka China menyang tujuan sampeyan. Apa sampeyan pengin barang kasebut dikirim menyang gudang Amazon, Shopify utawa ing ngarep lawang, kita bakal nangani logistik kanggo sampeyan.

babagan kita

★ 5-15 dina pengiriman cepet liwat macem-macem jalur pribadi.

★ Kebijakan bali lan mbalek maneh tanpa repot 7 dina.

★ Langganan GRATIS gudang kanggo para pelanggan!

★ Pemeriksaan kualitas - Kita mriksa saben produk kanthi tliti sadurunge dikirim.

★ Pengiriman ing saindenging jagad kanggo negara ing jagad iki.

★ Bundling - siji pesenan kanthi akeh barang bakal dikirim bareng.

★ Merek- Logo sampeyan ing paket, selebaran, kertu matur nuwun, kothak khusus lan liya-liyane.

ndeleng liyane
  • 300+

    Klien
  • 200+

    Negara sing Dikirim
  • 100000+

    Paket sing Dikirim
  • 5+

    Pengalaman Taun

PLATFORM

  • pic1
  • pic2_1
  • 3
  • pic4

Repesentitif Sales Kita Bakal Mbales Enquiries Sampeyan Sajrone 24 Jam.

SEBUTA GRATIS SAIKI!